
המצרכים (6 מנות):
לבשר:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הבשר: מערבבים את כל המרכיבים יחד, ומעבירים למקרר לשעתיים. טוחנים את התערובת במטחנת בשר, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. הטעם צריך להיות ארומטי, כשהברנדי ועשבי התיבול מורגשים היטב (אם אין מטחנת בשר, קונים את כל המצרכים טחונים וקוצצים את עשבי התיבול). 2מכדררים את התערובת הטחונה ל-6 כדורים שווים ומאחסנים במקרר. 3מחממים מחבת גדולה עם מעט שמן זית ומטגנים את כדורי הבשר תוך פירוק שלהם בכף עץ (כמו בולונז). אחרי שכל תערובת הבשר משנה צבע מוסיפים את שיני השום, הבזיליקום והצ'ילי ומטגנים שתי דקות נוספות. 4מוסיפים למחבת את היין האדום, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי. 5מוסיפים את רוטב העגבניות, מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפסטה המבושלת ומקפיצים הכל יחד. 6מפזרים את הפרמזן המגורד והפטרוזיליה הקצוצה, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |