אוכל
אוכל

עוף בקארי אדום וחלב קוקוס

תבשיל עשיר עם ניחוחות אסייתיים. גם קל להכנה, גם עשוי ממצרכים זולים וגם טעים בטירוף

|mako אוכל| פורסם19:05
עוף בקארי אדום חלב קוקוס וחמאת בוטנים (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:4.591reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 בצל פרוס לפרוסות
  • 10 יחידות שוקי עוף
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 1/2 1 כפות משחת קארי אדום
  • 600 מ"ל חלב קוקוס
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חצי חבילת כוסברה
  • 50 גרם בוטנים

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר את הבצל כדקה ומוסיפים את שוקי העוף לטיגון של כ-3 דקות מכל צד (עד שהם מזהיבים).

2שמים בקערה את השום, חמאת הבוטנים, הקארי וחלב הקוקוס, מערבבים היטב ויוצקים על העוף. מתבלים עם המלח והפלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-45 דקות.

3לקראת סיום הבישול מוסיפים את הכוסברה והבוטנים.

4מגישים מעל אורז לבן ויוצקים את הרוטב מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il