
הידעתם שגם לסינים יש נזידים שמתבשלים לאיטם ? המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הפטריות במים חמים במשך 15 דקות. מסננים, סוחטים ופורסים לרצועות. 2בקערת זכוכית מערבבים פטריות, סויה, יין, סוכר, רסק עגבניות, זנגוויל, שום, 5 תבלינים ומרק. שומרים בצד. 3מחממים שמן בסיר כבד ומשחימים היטב את הבשר בכמה מחזורים. מסננים. מוציאים את השמן מהסיר, מכניסים את הבשר ואת התערובת שבקערת בזכוכית ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך שעה וחצי. בוחשים מידי פעם. 4מוסיפים לסיר גזר וסלרי ומבשלים עוד 30 דקות עד שהבשר רך מאד. מגישים עם אורז לבן או אטריות. 5בתוך סיר עבה מסדרים את הבשר והבצל. מוסיפים עלי דפנה ועשבי תיבול. מכסים את הבשר בנוזל מהמחבת ומוסיפים בירה, אם יש צורך. מביאים לרתיחה על להבה גבוהה. 6מכסים ומבשלים על להבה נמוכה במשך 3 שעות. מוסיפים מים, אם יש צורך. 7בתום הבישול מסירים את השומן מפני התבשיל ומגישים חם מאד, עם תפוחי אדמה מבושלים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |