אוכל
אוכל
מתכוני בשר

אסאדו עם בננות, פלפל ירוק וקשיו

חגיגת טעמים ששווה את ההמתנה

|מסעדת פויקה| פורסם17:54
אוכל: פוייקה אסאדו (וידאו WMV: עדי רם)
וידאו WMV: עדי רם
Rating:2.52reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 קילוגרם של אדרת אסאדו שלמה
  • 4 בננות לבישול
  • 2 פלפלים ירוקים
  • 1 בצל
  • 1 ראש שום חצוי לחצי (לא קלוף)
  • 1 כוס רום
  • 3 כוסות מים
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1 פלפל שאטה
  • אגוזי קשיו
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

1ממליחים ומפלפלים את הבשר, וצורבים אותו בפויקה לוהט. 2. מוסיפים לפויקה עם הבשר את כל הירקות ומבשלים ביחד כ-10 דקות. 3. מוסיפים את הרום ולאחר מכן את המים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. 4. מוסיפים את הבננות והסוכר החום ומבשלים במשך שעה וחצי נוספות על להבה קטנה. להוסיף מים במידת הצורך. 5. להוסיף את אגוזי הקשיו ולהגיש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il