
קדירת בשר חגיגיתבשר רך ועסיסי ומגוון ירקות שורש המתבשלים ביין אדום ועשבי תיבול![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד לזהבה. מוסיפים את הבשר, מביאים לסגירתו, מוזגים את היין וממיסים משקעים. 2מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור. 3מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות. משפרים טעמים ומסיימים בישול. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |