אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קדירת בשר חגיגית

בשר רך ועסיסי ומגוון ירקות שורש המתבשלים ביין אדום ועשבי תיבול

|מסעדת כדיתא| פורסם12:00
קדירת בשר חגיגית (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
Rating:3.611reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (10 מנות):

  • 3 ק"ג בשר בקר חתוך לקוביות 3 ס"מ

  • 5 גזר חתוך למשולשים
  • 4 שורש פטרוזיליה פרוס
  • 4 ראש סלרי חתוך לקוביות 2 ס"מ
  • 5 בצלים חתוכים לרבעים
  • 4 גבעולי סלרי חתוך אצבעות
  • 4 קישואים חתוך משולשים
  • 250 מ"ל יין אדום
  • 500 מ"ל נוזל ירקות
  • 4 עלי דפנה
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • 10 שיני שום מעוכות
  • מלח פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • תימין
  • רוזמרין

אופן ההכנה:

1בסיר עמוק מחממים שמן ומוסיפים אליו את הבצל עד לזהבה. מוסיפים את הבשר, מביאים לסגירתו, מוזגים את היין וממיסים משקעים.

2מוסיפים את נוזל הירקות והתבלינים ומבשלים כשעה על אש נמוכה כשהמכסה סגור.

3מוסיפים את שאר המוצרים ומבשלים עד לריכוך הירקות. משפרים טעמים ומסיימים בישול.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il