
המצרכים (2 מנות):
לתערובת הבשר:
לרוטב:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לפרוסות עבות. חותכים באמצע כל פרוסה מעין כיס, אך לא עד הסוף. עושים את אותו הדבר גם עם החציל. 2מערבבים יחד את כל מרכיבי הבשר וממלאים כל כיס בתערובת. 3מכינים צלחת אחת עם קמח וצלחת שנייה עם ביצה טרופה ומעט מיץ לימון. 4טובלים את המפרום בקמח ואז בביצה ושוב בקמח ומעבירים לטיגון בשמן עמוק למשך 4-5 דקות עד לקבלת צבע זהוב. 5מעבירים לנייר סופג ולאחר מכן לתבנית אפייה. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור בטמפרטורה של 150 מעלות. 6מחממים סיר קטן עם שמן. קוצצים בצל ומטגנים בסיר עד להזהבה. מגררים את העגבניות ומוסיפים. מוסיפים את השום ופלפל חריף, אם רוצים. מבשלים 4-5 דקות ומוסיפים את רסק העגבניות. מבשלים עד לקבלת מרקם סמיך במידה הרצויה. 7מוציאים את המפרום מהתנור, מסדרים בצלחת ומזלפים מעליו את רוטב העגבניות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |