אוכל
אוכל
מתכוני בשר

השווארמה של חיים כהן

מה זה מסתובב, עסיסי ומפזר ריח משגע? השווארמה של שף חיים כהן: שפונדרה, כתף טלה והל שיוצרים תאוות בשרים אמיתית

|מאסטר שף| פורסם21:22
השווארמה של חיים כהן (צילום: רועי נדלר)
צילום: רועי נדלר
Rating:4.295reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 ק"ג שפונדרה טלה טחונה

  • 750 גרם פרוסות כתף טלה
  • 2 בצלים קצוצים
  • מלח
  • פלפל שחור
  • הל

אופן ההכנה:

1מחדירים את הבצלים הקצוצים לתוך הבשר הטחון. מתבלים את כל הבשר במלח, פלפל והל ונועצים את הנתחים אחד על גבי השני בשיפוד השווארמה. לכל אורך התהליך מברישים את הבשר בשמן כשהוא על השיפוד כדי שלא יתייבש.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il