
תחתיות ארטישוק ממולאות בבשרתחתיות של ארטישוק ממולאות בתערובת בשר עם שום וטימין אפויות היטב על מצע עשבי תיבול וגרגרי חומוס. מי אמר שקופסאות שימורים זה רע?![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1שוטפים ומסננים את הבשר המשומר משאר שומנים ונוזלים ומקפיצים עם שמן זית בצל לבן שום וטימין. מניחים בצד. 2אופים את תחתיות הארטישוק עם שמן זית, מלח, פלפל עד השחמה קלה. ממלאים את התחתיות עם הבשר. 3מסננים את גרגרי החומוס, מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הגרגרים ומטגנים קלות. בתבנית אפייה שחומם ל-200 מעלות מסדרים מצע מעשבי התיבול ומוסיפים את גרגרי החומוס. מסדרים מעל המצע את תחתיות הארטישוק הממולאות ואופים במשך 30 דקות. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידיד המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |