אוכל
אוכל
מתכוני בשר

פטי שינוואה - פאי בשר קנדי

אביב עזר פישלר מכירה לנו מתכון של פשידת בשר שהולכת עם משפחתה כבר שנים

|מאסטר שף| פורסם13:51
המנה של אביב
Rating:2.713reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (4 מנות):

  • 1/2 קילו גרם תפוחי אדמה

  • 100 גרם חמאה
  • 1/3 כוס שמנת
  • 700 גרם בשר טחון טרי
  • 400 גרם גרעיני תירס
  • 4 גבעולי סלרי
  • 2 גזרים מקולפים
  • 1 בצל
  • 1/3 כוס יין אדום
  • פלפל לבן ושחור
  • מלח

אופן ההכנה:

לשכבת הבשר:1חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים במחבת עם 50 גרם חמאה. 2. חותכים את הסלרי ואת הגזרים לקוביות קטנות ומוסיפים למחבת. 3. מטגנים 10 דקות ומוסיפים את הבשר, תוך כדי ערבוב תמידי עם כף עץ ליצירת פירורים עד שהבשר מבושל. 4. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את היין. 5. ממשיכים לבשל על אש נמוכה עד שהיין נספג כמעט לגמרי בבשר, טועמים ומתקנים תיבול. 6. מסדרים בתבנית חסינת חום בשכבה. 7. מפזרים מעל שכבת הבשר את התירס (ניתן גם לטחון חלק מהגרעינים).לשכבת הפירה:1. מכינים פירה מתפוחי האדמה עם השמנת והחמאה שנותרה. 2. מתבלים את הפירה במעט מלח ופלפל לבן ומסדרים בשכבה אחידה מעל התירס. מכניסים את התבנית לתנור בחום של 180 מעלות לכחצי שעה, עד שמתקבלת שכבה קריספית למעלה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il