
פרגית ממולאת בשר וירקותמנה משובחת, משביעה וטעימה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
אופן ההכנה:1מתחילים עם הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן על אש קטנה, עד שהוא מקבל גוון אדמדם. 2מוסיפים את הפלפל הגרוס והקארי ואז את העגבניות המגורדות. 3מוסיפים את ההל והג'ינג'ר ומבשלים כשעה. 4בינתיים מכינים את הפרגיות: מכניסים את כל המרכיבים לקערה, מערבבים, טועמים ומשפרים טעמים. ממלאים את הפרגיות וקושרים בחוט. מטגנים את הפרגיות הממולאות מכל הצדדים, כדי לסגור אותן. 5מכניסים את הפרגיות הממולאות לרוטב ומבשלים בסיר מכוסה עוד כשעה על אש בינונית. מדי פעם יוצקים בעזרת כף מעט רוטב על הפרגיות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |