
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1להכנת הקציצות: מכניסים לקערה בשר טלה טחון, בצל קצוץ דק ועלי כוסברה, נענע ופטרוזיליה קצוצים דק. 2מתבלים בפפריקה, כמון, פלפל ומלח ומערבבים עד לקבלת מסה אחידה. 3יוצרים קציצות בגודל של כ-90 גרם ליחידה. 4מטגנים את הקציצות בשמן זית, כדקה מכל צד, ומכניסים לתנור למשך 5 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות. 5להכנת הפלפל: מניחים בתבנית את הפלפלים, מזליפים שמן זית, ומכניסים לתנור ל-8 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות. 6להכנת קרם החצילים: קולים את החציל על הגז עד לריכוך ומקלפים. 7מכניסים למיקסר את החציל עם מלח, פלפל, שום קונפי ושמנת מתוקה, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וקטיפתי. 8להגשה: מניחים בקערה גדולה את קרם החצילים, עליו במרכז הצלחת את הפלפל האדום. משפדים את הקציצות בשיפודים קטנים ומניחים מסביב לפלפל. מפזרים מסביב עלי כוסברה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |