אוכל
אוכל
מתכוני בשר

אנטריקוט בנוסח פטריק קים (קוריאני)

מתכון לאנטריקוט כמו בקוריאה

|מועצת הבקר והחלב| פורסם13:07
אנטריקוט (צילום: istockphoto)
צילום: istockphoto
Rating:3.220reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 20 יח' פרוסות אנטריקוט דקות

למרינדה

  • 1 פחית קולה
  • 3 תפוחי עץ גרנד מרוסקים
  • 1 שורש ג'ינג'ר (זנגוויל( קצוץ דק
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 כוס רוטב סויה
  • 1 כוס יין אדום
  • 1 כף סוכר, מלח/פלפל
  • 1 כפית שמן שומשום
  • 10 יח' בצל ירוק
  • 5 יח' פלפל ירוק נקי וחתוך
  • 2 חצילים פרוסים
  • 200 גרם דלעת קוביות

אופן ההכנה:

1מכינים את המרינדה מקולה, תפוחי עץ, ג'ינג'ר, שום, רוטב סויה, יין, מלח/פלפל וסוכר. יוצקים את המרינדה על הבשר למשך שעתיים עם מעט שמן שומשום.

2מייבשים מעט את הבשר וצולים על גריל או בתנור כמה דקות. קולים בתנור גם את הבצל ירוק, פלפל ירוק, חצילים קלויים, ודלעת שהוקפצו בשמן זית. מסננים את המרינדה, מביאים את הנוזל המסונן לרתיחה ומסמיכים עם מעט קורנפלור. מתבלים את הרוטב. מגישים על פרוסות האנטריקוט.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il