
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1הכנות מקדימות: משרים את התמרים במים רותחים, מקלפים ומייבשים. חולטים את המנגולד כדקה במים רותחים, מקררים במי קרח וחותכים גס. 2מקמחים את השקדים ומטגנים בשמן תירס עד לצבע זהוב/חום. 3. מאדים לפי הסדר את הירקות עם שמן זית- בצל, גזר, ג'ינג'ר, שום. מוסיפים את שקדי העגל והתמרים. ממלאים את הסיר בציר עגל כ-3 סמ' יותר מגובה של כל המרכיבים. 4. מוסיפים כמון, כורכום, מקלות הקינמון, צרור העשבים ומעט מלח. מעט לפני ההגשה מוסיפים את המנגולד ומשלימים טעם לפי הצורך(מלח בלבד). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |