1מביאים את המנגל לטמפרטורה גבוהה ומניחים עליו את הסטיק באלכסון. לאחר מספר דקות משנים את הזוית כדי ליצור פסי צריבה יפים על נתח הבשר. צולים 7 דקות מכל צד ומניחים למנוחה של 10 דקות לפני הגשה.
2משרים כוס בורגול בתוך כלי עם מים רותחים ומכסים.
3קולים על האש את הבצל הירוק, הפלפל החריף, הפלפל האדום והעגבניה וחותכים לקוביות.
4מפלטים את הליבה של עגבניה נוספת ומניחים על רשת הצליה. מטפטפים מעט שמן זית כדי ליצור עשן אשר מוסיף טעם מעושן לליבת העגבניה.
5מערבבים בכלי את הפטרוזיליה הקצוצה, הכוסברה הקצוצה, קוביות הירקות ואת הבורגול. סוחטים לימון, מוסיפים מלח, פלפל ואת שמן הזית. מערבבבים, מתקנים טעמים ומגישים לצד הסטייק.