אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קציצות בקר

מתכון לקציצות ביתיות עם שום ופטרוזיליה. מתכון ללא סודות

|mako אוכל| פורסם21:30
קציצות בקר, טעימא (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
Rating:4.8105reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חצי קילו בשר בקר טחון (טחון פעם אחת בלבד)
  • בצל גדול, מגורד בפומפייה ומסונן
  • 3 כפות פירורי לחם
  • ביצה
  • כף גדושה אבקת מרק עוף (ברור שאפשר לוותר, אבל האבקה מחזקת את הטעם של הבשר)
  • צרור פטרוזיליה, קצוץ (או כוסברה, לחובבי הטעם העז)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח ופלפל גרוס
  • לטיגון: שמן קנולה

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את כל המרכיבים ומעסים קלות בידיים נקיות, עד שנוצרת תערובת אחידה.

2מחממים שכבת שמן נדיבה במחבת שטוחה וגדולה.

3יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג, מהדקים ומגלגלים בין הידיים עד שהקציצות סגורות ואין בהן חריצים. משטחים בעדינות.

4מכניסים לשמן החם (לא רותח ולא שרוף) ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. מוציאים לנייר סופג.

* קציצות הולכות עם הכל: מפירה, דרך אורז, פסטה, סלטים וקטניות ועד לחם טרי עם חרדל איכותי.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il