אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סופריטו של לחי עגל עם תפוחי אדמה ראטה

תבשיל בשר ארומטי בתוספת תפוח אדמה ערמוני וחמאתי

|אדום אדום| פורסם10:25
סופריטו עגל (צילום: אדום אדום)
צילום: אדום אדום
Rating:4.537reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 ק"ג לחי עגל נקי טרי וחתוך לנתחים 5X5 ס"מ

  • חצי כוס שמן תירס
  • 5 בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 2 ק"ג תפוח אדמה ראטה או קלופים וחתוכים ל-2 או תפוחי אדמה רגילים חתוכים לרבעים
  • 2 ליטר מרק עוף צח
  • 1 כף פלפל שחור גרוס
  • 1 כף בהרט לסופריטואו1 כפית כורכום+1 כפית פלפל אנגלי טחון+כפית הל טחון+כפית קינמון+כפית כמון

אופן ההכנה:

1מחממים סיר עם חצי כוס שמן ומזהיבים את הבצל הקצוץ.

2מוסיפים את נתחי הבשר וממשיכים לטגן כ-7 דקות נוספות. מערבבים מדי פעם. מוסיפים את התבלינים וממשיכים כ-3 דקות נוספות.

3מוסיפים את מרק העוף עד לגובה הבשר. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה, מבשלים כשעתיים.

4מטגנים את תפוחי האדמה בשמן רותח ועמוק על להשחמה. מוסיפים לסיר וממשיכים לבשל כשעה נוספת.

>> לעודעיקריותמומלצות לארוחת החג.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il