
שיפודי עראייס וטורטייה מרובעיםזה לא רק יפה יותר מהשיפודי עראייס שהתרגלתם להכין, זה גם טעים יותר - כל ביס עסיסי ורך בטירוף בזכות איזון מושלם של הבשר והבצק הרך. בקיצור: חיפשתם מה להכין עם הבשר הטחון שבדיוק הפשרתם? בבקשה |
המצרכים (4 מנות):
לתערובת הבשר:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מכינים את תערובת הבשר: מערבבים בקערה את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. 2 מניחים את הטורטיות בערימה וחותכים את השוליים כך שיתקבלו 6 טורטיות מרובעות. 3 מועכים על כל טורטייה שישית מתערובת הבשר.
ועכשיו מצמידים יחד את הפרוסות לשיפוד. שיפודי עראייס טורטייה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
4 מניחים את הטורטיות זו על זו וחותכים לרצועות (אנכיות) ברוחב 2 ס"מ. 5 מעמידים את הרצועות על צידן, מצמידים אותן זו לזו, משפדים במרווחים ופורסים (כמו בסרטון).
ואת זה חותכים לאורך. שיפודי עראייס טורטייה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
6 צורבים את השיפודים על פלנצ'ה/מנגל או צולים בתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה. 7 מגישים עם סלט, טחינה ועמבה (או כל תוספת שאוהבים). ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
אל תוותרו על טחינה-עמבה וסלט ליד. שיפודי עראייס טורטייה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
בתיאבון!
|