אוכל
אוכל
מתכוני בשר

שיפודי עראייס וטורטייה מרובעים

זה לא רק יפה יותר מהשיפודי עראייס שהתרגלתם להכין, זה גם טעים יותר - כל ביס עסיסי ורך בטירוף בזכות איזון מושלם של הבשר והבצק הרך. בקיצור: חיפשתם מה להכין עם הבשר הטחון שבדיוק הפשרתם? בבקשה

|mako אוכל| פורסם09:23
Rating:4.528reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 6 טורטיות

לתערובת הבשר:

  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל, קצוץ דק
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • שלושת רבעי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פלפל אנגלי טחון

להגשה:

  • טחינה
  • עמבה
  • סלט ירקות

אופן ההכנה:

1מכינים את תערובת הבשר:מערבבים בקערה את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה.

2מניחים את הטורטיות בערימה וחותכים את השוליים כך שיתקבלו 6 טורטיות מרובעות.

3מועכים על כל טורטייה שישית מתערובת הבשר.

ועכשיו מצמידים יחד את הפרוסות לשיפודועכשיו מצמידים יחד את הפרוסות לשיפוד. שיפודי עראייס טורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

4מניחים את הטורטיות זו על זו וחותכים לרצועות (אנכיות) ברוחב 2 ס"מ.

5מעמידים את הרצועות על צידן, מצמידים אותן זו לזו, משפדים במרווחים ופורסים (כמו בסרטון).

ואת זה חותכים לאורך. שיפודי עראייס טורטייהואת זה חותכים לאורך. שיפודי עראייס טורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

6צורבים את השיפודים על פלנצ'ה/מנגל או צולים בתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה.

7מגישים עם סלט, טחינה ועמבה (או כל תוספת שאוהבים).

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

אל תוותרו על טחינה-עמבה וסלט ליד. שיפודי עראייסאל תוותרו על טחינה-עמבה וסלט ליד. שיפודי עראייס טורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il