
שיפודי עראייס וטורטייה מרובעיםזה לא רק יפה יותר מהשיפודי עראייס שהתרגלתם להכין, זה גם טעים יותר - כל ביס עסיסי ורך בטירוף בזכות איזון מושלם של הבשר והבצק הרך. בקיצור: חיפשתם מה להכין עם הבשר הטחון שבדיוק הפשרתם? בבקשה |
המצרכים (4 מנות):
לתערובת הבשר:
להגשה:
אופן ההכנה:1מכינים את תערובת הבשר:מערבבים בקערה את המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה. 2מניחים את הטורטיות בערימה וחותכים את השוליים כך שיתקבלו 6 טורטיות מרובעות. 3מועכים על כל טורטייה שישית מתערובת הבשר. ועכשיו מצמידים יחד את הפרוסות לשיפוד. שיפודי עראייס טורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל4מניחים את הטורטיות זו על זו וחותכים לרצועות (אנכיות) ברוחב 2 ס"מ. 5מעמידים את הרצועות על צידן, מצמידים אותן זו לזו, משפדים במרווחים ופורסים (כמו בסרטון). ואת זה חותכים לאורך. שיפודי עראייס טורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכל6צורבים את השיפודים על פלנצ'ה/מנגל או צולים בתנור בחום 200 מעלות עד להזהבה. 7מגישים עם סלט, טחינה ועמבה (או כל תוספת שאוהבים). ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים אל תוותרו על טחינה-עמבה וסלט ליד. שיפודי עראייס טורטייה|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |