אוכל
אוכל
מתכוני בשר

תבשיל בשר טחון עם מנגולד וחומוס

מנה ביתית חורפית וטעימה במיוחד, שמפתיע עד כמה קל להכין: מנגולד טרי, בשר טחון (ורצוי קצת שומן כבש), גרגירי חומוס ומלא לימון. מגישים עם אורז לבן פשוט או קוסקוס ומתענגים

|mako| פורסם07:00

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 2 כפות שמן
  • חבילת עלי מנגולד
  • 3 שיני שום פרוסות
  • כפית שומן כבש קצוץ (לא חובה)
  • חצי קילו בשר טחון
  • פחית שימורי גרגירי חומוס
  • צרור כוסברה קצוצה גס
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כמון
  • חצי כפית פפריקה
  • רבע כפית צ'ילי חריף
  • מיץ מלימון שלם
  • כף ממרח לימון כבוש (לא חובה)

אופן ההכנה:

1קוצצים את עלי המנגולד.

2מחממים את השמן במחבת ומטגנים את המנגולד, השום ושומן הכבש 2-3 דקות.

3מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים אותו בעזרת כף מעץ.

4מוסיפים את גרגירי החומוס המסוננים, הכוסברה והתבלינים היבשים.

5סוחטים לתוך המחבת מיץ מלימון שלם ומוסיפים מים (כוס-כוס וחצי) וכף לימון כבוש.

4מערבבים היטב ומבשלים חצי שעה-שעה על אש בינונית.

תבשיל בשר טחון עם מנגולד וחומוסאוכלים עם אורז או קוסקוס. תבשיל בשר טחון עם מנגולד וחומוס|צילום: יעל קצב, mako אוכל

*מומלץ להגיש על אורז לבן.

לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il