
תבשיל בשר טחון עם מנגולד וחומוסמנה ביתית חורפית וטעימה במיוחד, שמפתיע עד כמה קל להכין: מנגולד טרי, בשר טחון (ורצוי קצת שומן כבש), גרגירי חומוס ומלא לימון. מגישים עם אורז לבן פשוט או קוסקוס ומתענגים |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קוצצים את עלי המנגולד. 2מחממים את השמן במחבת ומטגנים את המנגולד, השום ושומן הכבש 2-3 דקות. 3מוסיפים למחבת את הבשר הטחון ומפוררים אותו בעזרת כף מעץ. 4מוסיפים את גרגירי החומוס המסוננים, הכוסברה והתבלינים היבשים. 5סוחטים לתוך המחבת מיץ מלימון שלם ומוסיפים מים (כוס-כוס וחצי) וכף לימון כבוש. 4מערבבים היטב ומבשלים חצי שעה-שעה על אש בינונית. אוכלים עם אורז או קוסקוס. תבשיל בשר טחון עם מנגולד וחומוס|צילום: יעל קצב, mako אוכל*מומלץ להגיש על אורז לבן. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |