
המצרכים :
אופן ההכנה:1שולקים את הבשר ומקררים. 2. מוסיפים את הנוזל היסודי עד שיכוסה הבשר, יין, זר תבלים ומלח/פלפל. 3. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה וחצי עד שהבשר יתרכך. 4. מעבירים את הבשר למקום חם ומסננים את הנוזלים. 5. מכינים רוטב מהנוזלים, מרגרינה, קמח, חלמונים ושמנת. מוסיפים את הבשר, מיץ לימון ואגוז מוסקט. 6. שופכים קצת תרכיז בשר חם ומגישים עם ירקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |