אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קדרת עוף של עדן הראל

עוף בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות בתיבול פפריקה וניחוחות של בית

|עושים שכונה| פורסם13:14
קדרת עוף עם תפוחי אדמה ובטטה
Rating:4.117reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3 תפו"א חתוכים לקוביות

  • 3 בטטות חתוכות לקוביות
  • 2 כרעיים
  • שמן זית
  • פפריקה מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים את התנור ל-240 מעלות.

2מניחים בקדרה את תפוחי האדמה והבטטות ועל זה מניחים את הכרעיים.

3מתבלים בכף פפריקה מתוקה, כפית מלח ו-1/2 כפית פלפל שחור.

4שופכים חצי כוס שמן זית ומערבבים כך שכל המרכיבים יהיו עטופים בשמן ותבלינים.

5מכניסים לתנור לשעתיים עם מכסה, בעשר דקות האחרונות יש לכוון את התנור למצב גריל ולהסיר את המכסה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il