אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מוח ברוטב פלפלים ופקאנים

מוח טלה ברוטב פלפלים פיקנטי בבישול מהיר וזריז עם ערימת פקאנים קלויים מעל. מעט עבודה והרבה מאוד טעם

|מאסטר שף| פורסם17:24
מנה שנייה של שפרי שפירא (צילום: דניאל בר און)
צילום: דניאל בר און
Rating:511reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • מוח עגל

  • גמבה
  • פלפל צהוב
  • 2 חלפיניו
  • 1/2 בצל לבן
  • שיני שום פרוסות
  • פלפל שחור גרוס
  • פפריקה חריפה
  • פפריקה מתוקה מעושנת
  • חופן פקאן קלויים
  • חופן עלי כוסברה

אופן ההכנה:

1בסיר מרתיחים מים, מכניסים את המוח ומבשלים 20 דקות עד שהמים לבנים. מוציאים את המוח בזהירות ושוטפים. מניחים בצד.

2מטגנים את כל סוגי הפלפלים ביחד עם הבצל והשום. מוסיפים פלפל שחור גרוס, פפריקה חריפה, פפריקה מתוקה (אם יש מעושנת). כשהרוטב מבעבע מוסיפים את המוח ומבשלים עוד 25 דקות.

3הרכבת המנה: מעבירים לצלחת, מוזגים מעל 3 כפות מהרוטב ומפזרים את הפקאנים והכוסברה.

*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il