
קדירת אסאדו בבצליםרואים את הקדירה הזאת? היא תדרוש מכם לא מעט זמן, זה נכון - אבל את רובו תוכלו להעביר רגל על רגל. ומה עם התוצאה? שווה כל שנייה של המתנה, ועוד הרבה מעבר לזה![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
** המתכון פורסם לראשונה באפריל 2017 המצרכים :לבשר:
לקדירה:
אופן ההכנה:1שמים את קוביות הבשר בסיר לחץ עם הגזר, הבצל, עלה הדפנה והפלפל השחור. מכסים במים עד ס"מ מעל גובה הבשר, מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות. אם אין סיר לחץ – מבשלים בסיר רגיל כשעתיים. 2מוציאים את הבשר ושומרים את מי הבישול. 3פורסים את שבעת הבצלים לפרוסות עבות בצורת ירח. מערבבים את שני השמנים ומטגנים שלושת רבעי מכמות הבצל. את הרבע הנותר שומרים בצד. 4כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב. מוסיפים את קוביות הבשר. תבלינים|צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל5מסננים את מי הבישול של הבשר ומוסיפים לסיר רק עד גובה הבשר (לא יותר!). 6מניחים מלמעלה את רבע הכמות של הבצל המטוגן ששמרנו בצד. 7מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה 3 שעות וחצי (לחלופין, אפשר להכניס לתנור שחומם ל-180 מעלות בטורבו לשעה וחצי-שעתיים, ואפשר גם לבשל על הפלטה לילה שלם). * אם רוצים בשר פחות שומני אפשר להחליף את האסאדו בצלי כתף (מס' 5). במקרה כזה מבשלים את הנתח בשלמותו, ורק לאחר מכן פורסים אותו. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |