אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קרפצ'יו פילה בקר על סלט לבבות חסה קיצי

נתחים דקיקים ונאים של בשר המוגשים בחומץ בלסמי ושמן זית

|מסעדת אוליב ליף| פורסם11:56
קרפצ'יו פילה בקר על סלט לבבות חסה (צילום: דן פרץ,  יחסי ציבור )
צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
Rating:520reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 400 גרם פילה בקר טרי

  • 2 לבבות חסה שטופים וחתוכים גס
  • ½ ראש חסה מסולסלת שטוף וחתוך גס
  • ½ בצל סגול קלוף וחתוך לרצועות דקות
  • ½ קולרבי קלוף וחתוך לרצועות דקות
  • ½ חצי מנגו קלוף וחתוך לקוביות
  • כף אגוזי קשיו גרוסים גס
  • מלח גס
  • פלפל גרוס
  • 4 כפות מיץ לימון טרי
  • 8 כפות שמן זית
  • 3 כפיות חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

1 .את פילה הבקר מגלגלים בניילון נצמד ויוצרים רולדה עגולה בקוטר 4 ס"מ. מכניסים להקפאה למשך 40 דקות.

2מוציאים מהמקפיא, ופורסים בעזרת סכין חדה, פרוסות בעובי של 2 מ"מ. מסדרים את הפרוסות אחת ליד השניה בצלחות הגשה אישיות.

3מערבבים יחד בקערה את מרכיבי הסלט: החסות, הבצל, הקולורבי המנגו והקשיו ומתבלים במלח, פלפל, לימון ו-6 כפות משמן הזית.

4כדקה לפני ההגשה מתבלים את הבשר במלח גס, פלפל גרוס טרי ובוזקים את החומץ הבלסמי ו-2 הכפות הנותרות משמן הזית.

5מניחים את הסלט במרכז הצלחת, על הבשר המתובל ומגישים מיד.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il