
קרפצ'יו פילה בקר על סלט לבבות חסה קיצינתחים דקיקים ונאים של בשר המוגשים בחומץ בלסמי ושמן זית![]() צילום: דן פרץ, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 .את פילה הבקר מגלגלים בניילון נצמד ויוצרים רולדה עגולה בקוטר 4 ס"מ. מכניסים להקפאה למשך 40 דקות. 2מוציאים מהמקפיא, ופורסים בעזרת סכין חדה, פרוסות בעובי של 2 מ"מ. מסדרים את הפרוסות אחת ליד השניה בצלחות הגשה אישיות. 3מערבבים יחד בקערה את מרכיבי הסלט: החסות, הבצל, הקולורבי המנגו והקשיו ומתבלים במלח, פלפל, לימון ו-6 כפות משמן הזית. 4כדקה לפני ההגשה מתבלים את הבשר במלח גס, פלפל גרוס טרי ובוזקים את החומץ הבלסמי ו-2 הכפות הנותרות משמן הזית. 5מניחים את הסלט במרכז הצלחת, על הבשר המתובל ומגישים מיד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |