
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1להכנת הקציצות מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הביצה, חצי כפית כורכום, חצי כפית פלפל שחור, כפית מלח, קורט קינמון, קורט אגוז מוסקט, 2 בצלים קצוצים, חופן פטרוזיליה וכף פירורי לחם. לשים לכדי תערובת אחידה. 2יוצרים ארבע קציצות וממלאים את תחתיות הארטישוק בקציצות. 3טובלים כל קציצה בביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי לחם. 4מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות כשהבשר כלפי מטה לחצי דקה. 5להכנת הרוטב: מחממים בסיר 5 כפות שמן ומוסיפים 3 בצלים קצוצים עד להזהבה. 6מוסיפים לסיר את שיני השום (שלמות), הסלרי והפטריות ומטגנים כ-2 דקות נוספות. 7מוסיפים לסיר ¼1 כוסות מים, 1/2 כפית מלח גס, ½ כפית פלפל שחור, 1/2 כפית כורכום ו-1/4 לימון סחוט ומחכים לרתיחה. 8מוסיפים את הקציצות המטוגנות לרוטב, מכסים ומבשלים במשך 20 דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |