אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מעורב ירושלמי

התערובת הבשרית המפורסמת מונחת על מצע קרוטונים טעים טעים

|מבשלים ביחד| פורסם10:56
מעורב ירושלמי
Rating:3.845reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 100 גרם כבדי עוף חתוכים לנתחים קטנים

  • 100 גרם לבבות עוף חצויים לשניים
  • 100 גרם טחולים של עוף
  • 100 גרם פרגיות חתוכות לקוביות קטנות
  • 50 גרם שומן כבש חתוך לקוביות קטנות
  • 1 בצלים פרוסים לחצאי ירח
  • מלח
  • פלפל שחור
  • לחם כפרי צרפתי
  • שמן זית

כלים

  • פלנצ'ה

  • מלקחיים
  • סכיני שף
  • קרשי חיתוך
  • סכין לחם

אופן ההכנה:

1פורסים לחם ומשמנים בשמן זית.

2אופים בתנור עד הזהבה, קורעים לקרוטונים ומניחים בקערות הגשה.

3מלהיטים פלנצ'ה. צורבים במקביל את כל חלקי הבשר יחד עם הבצל.

4מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט כורכום.

5מעמיסים בקעריות על הקרוטונים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il