אוכל
אוכל
מתכוני בשר

נתח קצבים צלוי בגריל

עם ירקות שרופים באש וארוגולה, לאוהבי בשר אמיתיים

|אדום אדום| פורסם10:18
נתח קצבים צלוי בגריל עם ירקות של רפי כהן (יח``צ:  יחסי ציבור )
יח``צ: יחסי ציבור
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 2 ק"ג נתח קצבים (לבקש מהקצב את החלק העבה) חתוכים לנתחים 3X3 ס"מ

  • מלח גס
  • שמן זית
  • 10 בצלים קטנים
  • 10 עגבניות קטנות
  • 5 פלפלים בינוניים חריפים או מתוקים
  • צרור ארוגולה שטוף ונקי

אופן ההכנה:

1משמנים את נתחי הבשר בעזרת מברשת בשמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל.

2מחממים גריל או מחבת ברזל כבדה. צולים את נתחי הבשר מכל הכיוונים כ-5 דקות בערך או עד למידת עשייה רצויה (רצוי לא יותר מדי).

3במקביל צולים היטב את הבצלים, העגבניות, והפלפלים או על גריל או על להבה גלויה. קולפים בעזרת כפות הידיים ובשום פנים ואופן לא שוטפים במים.

4מניחים את הארוגולה ומזלפים שמן זית ומלח גס. מסדרים את העגבניות, הבצלים, ונתחי הבשר ומגישים.

>> לעודעיקריותמומלצות לארוחת החג.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il