
קרעי פסטה עם נתחי טלה בחמאת אנשובימנת פסטה מיוחדת עם פסטה קרועה, בשר של צלעות טלה חמאת אנשובי וצלפים![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
לפסטה:
אופן ההכנה:1מפרקים את הצלעות מהעצם ודופקים אותן. 2ממיסים בכלי קטן חמאה, מעט שמן זית, צ'ילי ואנשובי. 3מערבבים את החומרים של בצק הפסטה, מרדדים לעלה רחב וקורעים ממנו חתיכות רחבות. 4מחממים מחבת ומעמידים סיר מים לפסטה. כשהמים רותחים מכניסים את קרעי הפסטה ל-3 דקות. 5בינתיים צורבים את הטלה. כשהוא צרוב מברישים אותו בתערובת האנשובי והופכים. מוסיפים את עלי הפסטה המבושלים, מברישים בנדיבות בתערובת האנשובי, מערבבים ודואגים שהכל יהיה מכוסה ברוטב. 6מפזרים מעט צלפים, מערבבים שוב ומגישים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |