
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1פורסים את הבשר לקוביות ושולקים אותו במשך חצי שעה. 2מוסיפים לאותו הסיר מים, עד לכיסוי הבשר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 6 עד 7 שעות. 3מקלפים את ירקות השורש (גזר, תפו"א, בצלצלי שאלוט, שורש סלרי) ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה. 4מניחים את הירקות בצד למנוחה קצרה וכשעה לפני סיום בישול הבשר מוסיפים אותם לסיר הבשר, יחד עם כל התבלינים, העגבניות והזיתים. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כשעה ומגישים לצד אורז או מג'דרה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |