1סלסת העגבניות: קוצצים ראש שום, בסיר רחב מחממים שמן זית, מטגנים את השום הקצוץ קלות, מוסיפים פפריקה מתוקה, רסק עגבניות ומטגנים לדקה, מוסיפים חומץ, עגבניות מגורדות ללא קליפה עם מעט סוכר, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה במשך חצי שעה.
2מוסיפים ציר בקר או מים, מלח, קורוויה, כמון, פלפל שחור ומבשלים על אש קטנה. מוסיפים את הפלפלים האדומים היבשים (פלפל שאטה + פלפל אדום מתוק שהושרו במים).
3כעבור 15 דקות מכינים את הבשר לפי הסדר הבא ומוסיפים לתבשיל: חוצים את הלבבות ל-2 ומנקים מהשומן, מערבבים עם מלח ופלפל שחור ומטגנים קלות במחבת, מוסיפים לתבשיל. מערבבים את טחול העוף עם מלח ופלפל, מטגנים קלות במחבת ומוסיפים לתבשיל. חולטים את המוח במים חמים 5 דקות, חותכים לקוביות ומוסיפים לתבשיל. מערבבים את הכבד עם פלפל שחור ומטגנים קלות. מוסיפים לתבשיל כ-10 דקות לפני סיום הבישול. יש להקפיד על סדר הכנסת הבשר לתבשיל.
4בסוף הבישול מוסיפים מיץ מחצי לימון (לא חובה), מערבבים ומוסיפים צרור פטרוזיליה קצוץ דק ומגישים.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים