
שיפודי עראייס מטורטייהכשראינו את המתכון הזה ברשת היינו חייבים לנסות בעצמנו, ולא תאמינו כמה מוצלחים, קלים וטעימים שיפודי העראייס האלו יוצאים. בתיאבון![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1לשים בקערה בשר טחון, בצל, פטרוזיליה ותבלינים עד לקבלת תערובת אחידה. 2מניחים טורטייה על משטח העבודה ובעזרת כפות הידיים משטחים עליה חופן (שהוא שישית כמות) מתערובת הבשר בצורה שווה ואחידה (שכבת הבשר צריכה להיות דקה). שיפודי עראייס של יעל קצב|צילום: יעל קצב, mako אוכל ככה פשוט|צילום: יעל קצב, mako אוכל3מגלגלים את הטורטייה לרולדה. חוזרים על הפעולה עם שאר הטורטיות עד שתערובת הבשר נגמרת. 4מניחים את הטורטיות המגולגלות על משטח העבודה בצמידות זו לזו (ראו בסרטון), ובעזרת שיפודים מחברים את הטורטיות יחד. שימו לב שאתם שומרים על מרווחים יחסית גדולים בין שיפוד לשיפוד כדי שבשלב הבא יהיה לכם נוח לפרוס את הטורטיות. 5פורסים את הטורטיות בין השיפודים בעזרת סכין חדה, כך שייווצרו שיפודים של עראייס מגולגל. 6צורבים את השיפודים על המנגל או על פלנצ'ה מכל הכיוונים עד למידת העשייה הרצויה ומגישים מיד עם טחינה או עמבה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצבלעוד מתכונים מעולים שיפודי עראייס|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! תגיות:עראייס ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |