
מאת: אביבה בן יוסף, מהמטבח הספרדי - ירושלמי המצרכים :
אופן ההכנה:שוטפים את הזנב במים רותחים. מעבירים לסיר וממלאים את הסיר כך שהמים יכסו את הבשר. מבשלים במשך רבע שעה על להבה גבוהה. מוסיפים את הבצל והגזר, מכסים שוב במים ומבשלים רבע שעה נוספת (עדיין על להבה גבוהה). לאחר רבע שעה מנמיכים את הלהבה, מוסיפית את השעועית ומבשלים מעל להבה נמוכה 45 דקות נוספות. מוסיפים את יתר החומרים ומבשלים 20 דקות נוספות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |