
המצרכים :
לטרשי
לאורז
אופן ההכנה:כפיתותמערבבים את כל התערובת, מכינים כדורים (מעוכים) ומטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב. טרשימועכים את הבטטה, מוסיפים את התבלינים והתוספות, מערבבים ומגישים (חם או קר). אורז1שמים מעט שמן בסיר, מוסיפים את האורז ומטגנים אותו מעט. 2. מערבבים, ולאחר מספר דקות מוסיפים את התבלינים. 3. ממשיכים לערבב ומוסיפים מים רותחים (2 כוסות מים על כל כוס אורז). 4. מביאים לרתיחה, מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר, ומחכים רבע שעה. 5. לאחר רבע שעה ניתן לכבות את האש, להמתין מספר דקות והאורז מוכן. תגיות:קציצות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |