אוכל
אוכל
מתכוני בשר

טס קבב

מה קורה כשמשלבים חצילים קלויים עם בשר כבש, עגבניות ופלפל חריף? בעיקר דברים טובים. תבשיל טס קבב עשיר בתיבול אורגנו ותימין שמומלץ לאמץ בחום

|מאסטר שף VIP| פורסם12:18
טס קבאב (צילום: קשת, מאסטר שף VIP)
צילום: קשת, מאסטר שף VIP
Rating:59reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חצילים
  • 6 צלעות כבש, חתוכות מהעצם או כתף כבש, חתוכה לקוביות קטנות
  • בצל חתוך דק
  • שום חתוך לפרוסות דקות
  • 4 עגבניות מקולפות וחתוכות לפילטים
  • מעט רסק עגבניות
  • ציר בשר
  • מלח
  • פלפל
  • תימין
  • אורגנו
  • פלפל חריף
  • 4 כפות שמן
  • 2 כפות קמח
  • שמן זית
  • פטרוזיליה
  • עגבנייה בשלה

אופן ההכנה:

1שמים את החצילים בתנור או צולים על אש גלויה.

2חותכים את הכבש לקוביות קטנות מאוד ומנקים קצת מהשומן. מטגנים כ-6 דקות ומוסיפים את הבצל. אחרי דקה מוסיפים את השום ואז את העגבניות, הרסק, ציר הבשר, מלח, פלפל, תימין ואורגנו.

3מבשלים ומוסיפים את הפלפל חריף.

4מקלפים את החצילים המוכנים. במחבת שמים את השמן והקמח. כשהרביחה רותחת, מוסיפים את החצילים וציר הבשר ומבשלים יחד כמה דקות. מוסיפים מלח.

5מסדרים את החצילים בצלחת הגשה ואת הכבש באמצע, מפזרים שמן זית ומיץ מהעגבניות.

מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il