אוכל
אוכל
מתכוני בשר

נתחי אסאדו בנוסח קייג'ון

מנה האופיינת בטעמיה העזים והחריפים

|מסעדת גאיה| פורסם11:37
אוכל : פוייקה אסאדו1 (וידאו WMV: עדי רם)
וידאו WMV: עדי רם
Rating:3.33reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו אסאדו כולל העצם (שפונדרה)
  • 100 ס"ס חומץ בלסמי
  • 100 ס"ס חומץ תפוחים
  • כף חרדל
  • כפית זרעי כוסברה
  • 1/2 כוס סילאן
  • 5-6 שיני שום
  • 1 ליטר מים / ציר בקר
  • סצ'ואן
  • 2 כפות פפריקה מתוקה / חריפה (בהתאם לטעם הרצוי)

אופן ההכנה:

1צורבים את נתחי האסאדו בסיר גדול עם שמן עד שיזהיבו. 2. מוסיפים את התבלינים והדבש והחומצים ומערבבים היטב. מוסיפים את הנוזלים ומביאים לרתיחה. 3. מבשלים על להבה נמוכה כ-3 שעות. 4. המנה מוכנה כאשר הבשר נפרד מהעצם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il