
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1צולים את הכבד בתנור כ-3 דקות. 2מערבלים בבלנדר את הכבד, הבשר הטחון, ביצה אחת, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית כמון, ¼ כוס פרורי לחם ושן שום. 3יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג. 4פורסים את הגמבה לרצועות. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את הגמבה. 5כשהגמבה מתרככת, יש להוסיף את הפלפל היבש, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית מלח ומספר לימונים כבושים. 6מערבבים את הרוטב עד הגעתו לרתיחה ומוסיפים את הקציצות. 7מכסים את המחבת במכסה ומבשלים כ-20 דקות על אש בינונית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |