אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מאפה אישי של בשר טחון וטחינה

הערבים קוראים לזה סינייה: בשר טחון מתובל, אפוי בתבנית עם שכבה יפה של טחינה

|mako| פורסם10:05
סינייה אישית (צילום: עמרי אנדרס צורף)
צילום: עמרי אנדרס צורף
Rating:4.213reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2קוצצים את הבצל והפטרוזיליה, ומערבבים עם הבשר הטחון והתבלינים.

3מסדרים את הבשר בשתי תבניות אישיות, ואופים עשר דקות.

4מוסיפים שתי כפות טחינה מעל כל מנה ואופים חמש דקות נוספות.

5מגישים עםאורז.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il