אוכל
אוכל
מתכוני בשר

סינטה על מצע פולנטה

סינטה צרובה על מחבת, מוגשת עם פולנטה טרייה, חמה ונימוחה

|מאסטר שף| פורסם19:16
פילה סינטה על פולנטה (תמונת AVI: mako)
Rating:1.638reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותלא כשר

המצרכים (2 מנות):

  • 3 קלחי תירס טריים
  • 200 גרם חמאה
  • 320 מ"ל שמנת מתוקה
  • 100 מ"ל חלב
  • 100 גרם פרמזן מגוררת

לסינטה:

  • נתח סינטה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1מסירים מקלחי התירס את הגרעינים, ומעבירים לסיר יחד עם 100 גרם חמאה.

2מוסיפים את השמנת המתוקה ומחצית מהחלב (50 מ"ל) ומערבבים כל הזמן במזלג תוך מעיכה של גרעיני התירס.

3כשמתחילה להתקבל עיסה מוסיפים את יתרת החמאה והחלב. ממשיכים לערבב עד שהנוזלים מצטמצמים וגרעיני התירס רכים ומעוכים היטב.

4כאשר התערובת של התירס רכה מכניסים פנימה את הפרמזן ומערבבים היטב. מתבלים במעט מלח (גם הפרמזן מוסיף מליחות).

5הסינטה: צולים את הנתח במחבת סטייקים 3 דקות מכל צד. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים וצולים עוד 5 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.

6מוציאים את הסינטה, פורסים ומניחים על הפולנטה.

* ניתן לזלף על המנה ציר בקר מצומצם ולקשט בבצל ירוק.

מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il