1מורחים את הלשון בשמן זית, שום כתוש, מלח, פלפל ועלי דפנה. עוטפים בנייר נצמד ומכניסים למקרר יומיים.
2מטגנים במחבת את הבצל חצי טיגון עד שהוא מזהיב. מוסיפים את הלשון (ללא עלי הדפנה) וצורבים אותה משני הצדדים. מוסיפים את התבלינים, 2 עלי דפנה, והיין האדום. מבשלים במשך שעתיים, עד שהבשר מתרכך, אבל לא יותר מדי. הופכים מדי פעם את הלשון ברוטב.
3בסיום הבישול מוציאים את הלשון, מקררים קלות ומסירים את שכבת העור. משאירים לילה במקרר. פורסים את חתיכת הלשון לפרוסות ומבשלים עוד שעה ברוטב.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים