אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קוקלות

קציצת סולת טריפוליטאית - משדרגת כל תבשיל ממשפחת החמין

|mako| פורסם14:41
קוקלה (צילום: דנה בר-אל שוורץ)
צילום: דנה בר-אל שוורץ
Rating:4.5304reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 250 גרם שומן בקר

  • ביצה
  • 2-3 שיני שום כתושות (או כפית שום כתוש)
  • כף פפריקה (מתוקה, חריפה – מה שבא לכם)
  • כפית מלח
  • בערך 250 גרם סולת

אופן ההכנה:

1לשים בידיים את כל החומרים מלבד הסולת.

2מוסיפים את הסולת בהדרגתיות, רק עד שמתקבל בצק שנוח לעבוד איתו. לא בטוח שתצטרכו את כל הכמות.

3יוצרים כופתאות מאורכות, ומקפיאים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il