
כרוב ממולא של עומר מילרממש כמו כולם, גם עומר מילר חולט את הכרוב כדי להפריד אותו לעלים, ממש כמו כולם הוא ממלא אותו בתערובת מבושמת של אורז ובשר - אבל שלא כמו כולם, הוא מבשל אותו במשך שש שעות שלמות, ועושה את זה בתוך ציר. שווה![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
למילוי:
לבישול:
אופן ההכנה:1חולטים את הכרוב במים רותחים, ומפרידים לעלים. 2מערבבים את כל מרכיבי המילוי. 3ממלאים כל עלה כרוב בקציצת בקר, ומגלגלים כמו שמגלגלים סיגר. מהדקים היטב ושומרים בתבנית כשהחלק המקופל של הכרוב נמצא כלפי מטה. מסדרים בצפיפות בתבנית. 4יוצקים ציר רותח (או אם אין ברירה - מים) עד כחצי מגובה התבנית, ומסדרים מעל את העצמות הצלויות. 5מכסים בנייר אפייה ואז בנייר כסף לאטימה הרמטית. מחממים תנור ל-120 מעלות ומכניסים את התבנית למשך 6 שעות ואפשר גם לכל הלילה. * למי מכם שאינו שומר כשרות מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה, אבל גם טחינה לימונית תעשה את העבודה נפלא. תגיות:כרוב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |