
קבב רומני - מיטיטייקבב רומני הוא אחד מסוגי הקבבים הכי מוכרים והכי אהובים בארץ. הסוד הוא, כמובן, הרבה שום, אבל בשביל הצלחה מוחלטת תצטרכו ללכת עם המתכון הזה, של בני סיידא. מילה שלנו, תחזרו להגיד תודהבני סיידא|על האש, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן| פורסם09/01/2412:15 ![]() צילום: דניה ויינר, על האש, הסדרה הקטנה, הוצאת מודן |
המצרכים :
למריחה:
אופן ההכנה:1שמים בקערה את כל המרכיבים ולשים לתערובת אחידה. מחלקים ל-20 כדורים, וצרים מכל כדור קבב מוארך. מסדרים בתבנית, מכסים בניילון נצמד ומשהים במקרר 3 שעות. 2מבעירים גריל פחמים. כשהאש כבתה והגחלים לוחשות, מורחים את הקבבים בשמן זית וצולים 3 דקות מכל צד לדרגת מדיום. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |