
עראייס פתוח (פיתה בשר)זאת המנה הראשונה להתחסל בכל אירוע על האש/מנגל, אבל גם אפשר להכין אותה בבית על משטח פלנצ'ה/מחבת. תוספות קלאסיות בצד והסתדרתם על להיט טעים והכי פשוט שיש. טיפ שלנו: תכפילו כמויות מראש |
המצרכים :ל-8 מנות:
אופן ההכנה:1 חוצים את הפיתות ל-2 עיגולים.
התערובת לפני ערבוב ושיטוח על פני הפיתה | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
2 מערבבים בקערה בשר טחון, בצל קצוץ, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור ומי סודה עד לקבלת תערובת אחידה. 3 משטחים ומהדקים היטב חופן מתערובת הבשר על פני כל פיתה פתוחה.
אחרי שמשטחים ומהדקים | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
4 צולים את חצאי הפיתות על המנגל/פלנצ'ה/מחב פסים כשהצד של הבשר פונה כלפי מטה.
על פלנצ'ה או על המנגל | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
5 אחרי 2 דקות בערך - תלוי בעוצמת הלהבה - הופכים לצד השני לעוד חריכה קצרה ומוציאים מהאש. *מומלץ להגיש עם טחינה, סלט ירקות, בצל מוחמץ, צ'ימיצ'ורי וכל תוספת אחרת שאוהבים.
עם כל התוספות | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|