
עראייס פתוח (פיתה בשר)זאת המנה הראשונה להתחסל בכל אירוע על האש/מנגל, אבל גם אפשר להכין אותה בבית על משטח פלנצ'ה/מחבת. תוספות קלאסיות בצד והסתדרתם על להיט טעים והכי פשוט שיש. טיפ שלנו: תכפילו כמויות מראש |
המצרכים :ל-8 מנות:
אופן ההכנה:1חוצים את הפיתות ל-2 עיגולים. התערובת לפני ערבוב ושיטוח על פני הפיתה|צילום: יעל קצב, mako אוכל2מערבבים בקערה בשר טחון, בצל קצוץ, פטרוזיליה, מלח, פלפל שחור ומי סודה עד לקבלת תערובת אחידה. 3משטחים ומהדקים היטב חופן מתערובת הבשר על פני כל פיתה פתוחה. אחרי שמשטחים ומהדקים|צילום: יעל קצב, mako אוכל4צולים את חצאי הפיתות על המנגל/פלנצ'ה/מחב פסים כשהצד של הבשר פונה כלפי מטה. על פלנצ'ה או על המנגל|צילום: יעל קצב, mako אוכל5אחרי 2 דקות בערך - תלוי בעוצמת הלהבה - הופכים לצד השני לעוד חריכה קצרה ומוציאים מהאש. *מומלץ להגיש עם טחינה, סלט ירקות, בצל מוחמץ, צ'ימיצ'ורי וכל תוספת אחרת שאוהבים. עם כל התוספות|צילום: יעל קצב, mako אוכללעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוקהמהמם שלה בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |