
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מוציאים את נתחי הבשר לפחות שעה לפני הבישול כדי שלא יתכווצו ממכת החום שיקבלו בטיגון. בקערה מערבבים חרדל, מלח ופלפל ומורחים את נתחי הבשר בתערובת. 2מחממים שתי כפות שמן בסיר מעל להבה גבוהה, ומטגנים את נתחי הבשר עד שהם משחימים היטב מכל הצדדים. בסיום הטיגון מוציאים את נתחי הבשר ומניחים בקערה. 3מנמיכים ללהבה בינונית ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. 4מוסיפים תימין, סוכר ודבש ומקרמלים דקה. מוסיפים בלסמי ומבשלים מעל להבה גבוהה שתי דקות. 5מוסיפים יין ומבשלים מעל להבה גבוהה עד שהנוזלים מצטמצמים בחצי. 6מחזירים את נתחי הבשר, מוסיפים את גבעולי הסלרי, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 3 שעות עד שהבשר מתרכך והרוטב מצטמצם ומסמיך. 7בינתיים מטגנים את פלחי התפוחים בשמן זית עד שמזהיבים. מוסיפים סוכר ותימין מתבלים במלח, פלפל, ומקרמלים דקה. שומרים בצד. 8כשהבשר רך, מוציאים את גבעולי הסלרי מהסיר ומוסיפים את התפוחים המקורמלים ואת הדובדבנים. מבשלים עוד רבע שעה ומכבים להבה. 9יש לקרר את התבשיל ללילה לפני אכילתו לספיגת טעמים מרבית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |