
קציצות ערמונים של אמא שושנהקציצות בשר וערמונים ברוטב עם המון הפתעות טעימות של השף אביב משה ממסעדת MESSA![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ומצננים במקרר 20 דקות לפחות. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בגודל של כדור פינג פונג. 2לרוטב: מטגנים (אפשר מראש) את האגוזים, הפיסטוקים והצנוברים עד להזהבה קלה. 3מטגנים בנפרד את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הסוכר החום (לא חובה), האגוזים שטיגנו, הצימוקים, המשמשים, הצנוברים והפיסטוקים. 4מוסיפים 2 כוסות מים (או יותר. כמה שצריך) ומתבלים באותם תבלינים שתיבלנו את הקציצות (אנחנו השתמשנו בכפית מלח, כפית שטוחה פפריקה, חצי כפית כורכום, רבע כפית כמון ורבע כפית פלפל לבן). מביאים לרתיחה, ואז מכניסים בעדינות את הקציצות. קציצות של אמא שושנה - ההכנה|צילום: צילום ביתי, mako אוכל5מבשלים על אש בינונית כ-20 דקות ומוסיפים מים במידת הצורך. 6מוסיפים את הערמונים ומבשלים כ-10 דקות נוספות. ** הערת מערכת: כמויות התבלינים אינן חלק מהמתכון המקורי אלא תוספת שלנו, אחרי הכנה של המתכון פעמים רבות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |