
המצרכים (3 מנות):לתערובת הבלילה
לתערובת הבשר
להגשה
לטנזיה המרוקאית
תבלינים
אופן ההכנה:הקבב: 1מעבדים את מרכיבי התערובת עד לקבלת בלילה. 2מערבבים את שני סוגי הבשר בקערה. 3מוסיפים את הבלילה לתערובת הבשר ומטמיעים היטב לתערובת אחידה. 4עושים כדור בשר בינוני ומלבישים אותו על מקל קינמון בודד. ממשיכים באותו אופן עם יתר הבשר. 5מלפפים סביב כל מקל קינמון קבוצה של שיערות קדאיף (עוטפים את הבשר בשכבה אחת לא יותר). 6מכניסים לתנור למשך 25 דקות על חום של 180 מעלות. 7מוציאים מהתנור ויוצקים סילאן וטחינה גולמית. הטנזיה: 1מטגנים בסיר שטוח את רצועות הבצל. 2כשמזהיב מוסיפים את הדבש והסוכר החום. מבשלים 2-3 דקות. 3מוסיפים את הזנגוויל המגורד ואת הפירות היבשים ומטגנים אותם 2-3 דקות. 4מוסיפים את התבלינים. 5מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה על אש בינונית גבוהה. 6מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות עד שהנוזלים מסמיכים. 7מגישים לצד הקבבים (עובד נפלא גם עם אורז). בתיאבון ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |