אוכל
אוכל
מתכוני בשר

שוק טלה צלויה

הנצלית בתנור חם עם לקט ירקות אביביים

שוק טלה עם ירקות (צילום:
צילום: "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה
Rating:2.58reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 2 שוקי בייבי טלה /שוק טלה קטנה

  • שן שום
  • מלח פלפל, שמן זית

לתוספת

  • 250 גרם שעועית ירוקה

  • 250 גרם שעועית צהובה
  • 250 גרם אפונה סינית
  • 200 גרם אפונת גינה טרייה
  • צרור אספרגוס
  • 20 זיתים מגולענים
  • 2 גזרים

אופן ההכנה:

1מבקשים מהקצב להסיר את עצם הירך מהנתח, קושרים את הנתח באמצעות חוט קשירה, מורחים אותו בשן השום, ממליחים ומפלפלים, מפזרים מעט שמן זית וצולים בתנור בחום 180 מעלות כ- שעה.

2מביאים סיר גדול עם מים לרתיחה, מוסיפים לו מלח ומבשלים כל ירק בנפרד עד שהוא רך אך לא רך מדי. מצננים במים קרים, מסננים ושומרים את כל הירקות יחדיו בתבנית. מוסיפים את הזיתים המגולענים.

3כשבשרשוק הטלהמוכן, מניחים אותו למנוחה כ-30 דקות, מעבירים את הירקות לתבנית הצלייה ומחממים אותם במיצי הצלייה ומגישים עם חרדל חזק.

>> לעודעיקריותמומלצות לארוחת החג.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il