1מבקשים מהקצב להסיר את עצם הירך מהנתח, קושרים את הנתח באמצעות חוט קשירה, מורחים אותו בשן השום, ממליחים ומפלפלים, מפזרים מעט שמן זית וצולים בתנור בחום 180 מעלות כ- שעה.
2מביאים סיר גדול עם מים לרתיחה, מוסיפים לו מלח ומבשלים כל ירק בנפרד עד שהוא רך אך לא רך מדי. מצננים במים קרים, מסננים ושומרים את כל הירקות יחדיו בתבנית. מוסיפים את הזיתים המגולענים.
3כשבשרשוק הטלהמוכן, מניחים אותו למנוחה כ-30 דקות, מעבירים את הירקות לתבנית הצלייה ומחממים אותם במיצי הצלייה ומגישים עם חרדל חזק.
>> לעודעיקריותמומלצות לארוחת החג.