אוכל
אוכל
מתכוני בשר

עראייס מגולגל על טחינה

אחרי כל כך הרבה גרסאות, האמת היא שגם אנחנו חשבנו שכבר יימאס לנו מעראייס. אבל יודעים מה? זה פשוט לא קרה. מבחינתנו כל יום בשבוע לגוון עם עראייס אחר, מהיום ועד תמיד

|mako| פורסם09:06
Rating:4.830reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 3 טורטיות
  • מעט שמן זית, לזילוף לפני האפייה

לתערובת הבשר:

  • רבע קילו בשר טחון
  • חצי בצל, קצוץ דק
  • חצי צרור פטרוזיליה, קצוץ דק
  • כפית שטוחה מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פלפל אנגלי טחון

להגשה:

  • טחינה סמיכה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-200 מעלות.

2מערבבים את כל מרכיבי תערובת הבשר בקערה.

3מניחים טורטייה על משטח העבודה ומשטחים עליה שליש מכמות הבשר בעזרת כפות הידיים (זה יוצא בערך חופן). מהדקים היטב.

4מגלגלים את הטורטייה לרול ופורסים לפרוסות עבות. ממשיכים כך עם שאר הטורטיות ושאר תערובת הבשר.

5מסדרים את שבלולי הטורטיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעט שמן זית וצולים 15 דקות, עד הזהבה.

6להגשה: מורחים בצלחת ההגשה כמות יפה של טחינה, ומסדרים את העראייס.

** אפשר להגיש עם זילוף של דבש, גרגירי רימון, צנוברים, צ'ילי גרוס ו/או פטרוזיליה.

לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב

או בטיקטוקהמהמם שלה

עראייס מגולגל על טחינהעראייס מגולגל על טחינה. כמה טעים, ככה קל|צילום: יעל קצבעראייס מגולגל על טחינהעראייס מגולגל על טחינה. הכי לא נמאס לנו מהמנה הזאת|צילום: יעל קצב

בתיאבון!

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il