
בשר בקר עם גרגירי חומוס ונענעתבשיל בשר עם שילוב טעמים מפתיע, מנה מעולה שאפשר לגוון עם ירקות שורש או כל קטנייה![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים :
אופן ההכנה:1בסיר סוגרים את הבשר, משזפים את החתיכות פחות מדקה לכל צד. 2באותו הסיר מטגנים את הבצל עד שהוא שזוף לגמרי. מוסיפים את הפלפלים, שום, נענע, סילאן ותבלינים. מערבבים ומוסיפים את הבשר וגרגירי החומוס. 3מוסיפים כוס וחצי מים חמים, מתקנים תיבול ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה מורידים את האש למינימום ומבשלים כ- 3.5-4 שעות על אש קטנה. 4ניתן להוסיף לתבשיל בחצי שעה האחרונה של הבישול תפוחי אדמה ובטטות חתוכים לקוביות. אפשר להכין אורז בסמטי עם בצל ועלה דפנה כתוספת לבשר. * את החומוס אפשר להחליף בירקות שורש, או בכל קטנייה אחרת. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |