אוכל
אוכל
מתכוני בשר

מכדררים: קציצות במבה

תאמינו או לא, אבל כל הטעם בקציצות האלו לא מגיע מתבלינים, אלא מבמבה וחמאת בוטנים. מתכון למכורים בלבד

|salt & padli| פורסם17:47
קציצות במבה (צילום: מיכל פדלון ועדי עמנואל, salt & padli)
צילום: מיכל פדלון ועדי עמנואל, salt & padli
Rating:3.211reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המתכון הזה נולד ביום בהיר אחד, כשרציתי להכין קציצות מעניינות ולא היה קמח בבית, רק במבה וביסלי גריל. טחנתי את שניהם ביחד (!) והוספתי לבשר הטחון, יחד עם ביצה ותיבול פשוט של מלח ופלפל. יצא נחמד. הוורסיה השנייה הייתה רק עם במבה, אבל הטעם לא היה מספיק דומיננטי. בוורסיה השלישית הגעתי לנחלה: הוספתי חמאת בוטנים שסגרה לי את הפינה.

המצרכים (15 מנות):

  • 1/2 ק"ג בשר טחון
  • 4 כפות חמאת בוטנים מלוחה
  • שקית גדולה של במבה
  • מלח ופלפל
  • שמן קנולה לטיגון

אופן ההכנה:

1מפוררים את הבמבה.

2מערבבים את כל החומרים בקערה.

3בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות.

4מטגנים במחבת, רצוי בשמן קנולה, עד שהקציצות משחימות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

*המתכון לקוח מתוך הבלוגsalt & padli

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il