
ספגטי בולונז של אמא של לואיג'יגם במנות פופולריות ואהובות יש מה לשפר. ספגטי בולונז עם ירקות שורש וציר בקר שמעשיר את את התבשיל והכל בחצי שעה עבודה![]() צילום: דניאל בר און |
המצרכים :
אופן ההכנה:1קוצצים את ירקות השורש, מחממים שמן זית בסיר ומכניסים את הירקות פנימה. עד להזהבה. 2מוסיפים פנימה את הבשר, משטחים אותו בתחתית הסיר, אוטמים עד שהוא מחליף את צבעו ומוסיפים את משחת העגבניות. מערבבים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים את ציר הבקר, העגבניות הקצוצות והצ'ילי ונותנים לתבשיל להתבשל לפחות שעה. מוסיפים פטרוזיליה מלמעלה. 3מבשלים את הספגטי לפי מספר הדקות בהוראות היצרן. מערבבים עם תערובת הבשר.*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |